× NIEUWS KALENDER OVER WPW BESTUUR TRAININGEN TRAINERS PLOEGEN SPONSORS INFO MEDIA CONTACT

Steun Waterpolo Waregem - Vaderdagactie - BBQ pakketten en bijpassende wijnduo's Onze jaarlijkse barbecue kan door corona opnieuw niet doorgaan. Daarom hebben we beslist om de jaarlijkse barbecue toch samen te vieren, maar dan elk vanuit zijn kot in zijn eigen bubbel. Op 12 juni 2021 tussen 14u en 16u kunnen jullie barbecue pakketten afhalen, met een gepast wijntje op het adres: Slagerij Gevaert, Vichtsesteenweg 106, 8570 Anzegem. Om de groepsgeest aan te wakkeren, koppelen wij hier een fotoactie aan vast! Bezorg ons jullie mooiste, origineelste, grappigste foto’s tijdens jullie WPW-barbecue moment. Alle foto’s zullen op onze website geplaatst worden om het WPW-familiegevoel aan te wakkeren. De leukste foto wint een gratis zwembeurt met je bubbel in de Treffer. Bestellen kan tot en met 04/06/2021 via deze link. Bekijk de foto's van de BBQ pakketten en bijpassende wijnduo's hier: WPW verkoopslijst Betalen kan cash of via overschrijving op BE73 0680 8013 5060 (Waterpolo Waregem vzw). Indien je kiest voor betalen via overschrijving vergeet dan niet dezelfde naam van je bestelling te vermelden als mededeling. Wanneer je bestelling gelukt is, ontvang je onmiddelijk een bevestigingsmail. In naam van alle leden van WPW hartelijk dank voor jouw bestelling en smakelijk!