× NIEUWS KALENDER OVER WPW BESTUUR TRAININGEN TRAINERS PLOEGEN SPONSORS INFO MEDIA CONTACT

Beste leden, ouders en sympathisanten van onze Waterpolo Waregem. Nu de perspectieven meer en meer duidelijk worden vanuit de regering kunnen we ons eindelijk beginnen organiseren voor het opstarten van trainingen en voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen. Naast het menselijke leed, waar we hopen dat jullie daar zo veel mogelijk van gespaard gebleven zijn, is er voor veel verenigingen en organisaties ook het financiële leed die er in deze coronacrisis serieus heeft ingehakt. Vooral het verlies van de inkomsten van onze jaarlijkse luxe BBQ is voor ons een grote aderlating. Maar we blijven niet bij de pakken zitten! Om ons nieuw seizoen toch met een kleine reserve te kunnen starten organiseren we een wijnverkoop, een ideaal idee als lekker wijntje tijdens een aperitief met je bubbelvrienden in je kot!
We hebben een assortiment uitgekozen van Clua uit Catalonie, nl El Sola d’en Pol Blanco, Rosé en Tinto, ze worden verkocht per 3 of 6 flessen, wit, rood en rosé, mooi samengebracht in een geschenkdoos van 3 flessen of 6 flessen. U kan er ook voor kiezen om de geschenkdoos er niet bij te nemen.
  • 3 flessen met geschenkverpakking: 30 euro
  • 3 flessen zonder geschenkverpakking: 28 euro
De wijn kan je ophalen bij Marc thuis. We bedanken jullie voor de steun en verwachten jullie snel terug te zien tijdens een training of wedstrijd!
Voorzitter Marc