× NIEUWS KALENDER OVER WPW BESTUUR TRAININGEN TRAINERS PLOEGEN SPONSORS INFO MEDIA CONTACT

Dag leden en ouders, Wij hebben toelating gekregen om droogtrainingen te organiseren in afwachting tot de heropstart van onze waterpolotrainingen in het zwembad. De droogtrainingen gaan door op het kunstgrasveld naast Expo Waregem. Tijdens de trainingen wordt er rekening gehouden met de maatregelen die de Overheid ons oplegt (social distancing, ontsmetten trainingsmateriaal, wassen handen voor-en na training, …). Trainer Edward is door het bestuur aangesteld als verantwoordelijke en zal altijd ten allen tijde aanwezig zijn. Blijven hangen na training is verboden. Als je ziek bent, blijf je thuis. Er zijn 18 spelers toegelaten per sessie. Vooraf inschrijven is verplicht. Meer info over deze droogtrainingen op onze facebookpagina & nieuwsbrief. 

Hopelijk tot snel! WPW