× NIEUWS KALENDER OVER WPW BESTUUR TRAININGEN TRAINERS PLOEGEN SPONSORS INFO MEDIA CONTACT

YOGHURT KAARTING ten voordele van Waterpolo Waregem! Op vrijdag 30 maart 2018 vanaf 18u30 wordt SOB De Roose de place to be voor jong en oud. Breng je broers, zussen, nonkels, tantes, grootvaders, overgrootvaders, suikertantes, doopmeters, nichten, neven, moeder, vader, vrienden, BFF's mee naar dé manillenkaarting van het jaar. Winnaars en verliezers gaan beide naar huis met yoghurt. Inleg: 1,25 euro per persoon per spel. Wil je de waterpolo steunen? Heb je zin om samen met je bondgenoot je vrienden en familie te verslaan? Wil je eens iets anders dan die zetelavonden op vrijdag? Heb je stiekem een oogje op die rosten van de polo? Of drink je graag een pintje aan de bar? Schrijf het nu in je agenda: vrijdag 30 maart 2018 vanaf 18u30 - SOB De Roose. Don't forget: it's not important to win, it's important to make the other team lose! Tot dan! Waterpolo Waregem